keskiviikko 29. helmikuuta 2012

We live in beautiful world


d
b
c
435
2
lkk

Aurinkoa, grahamjuustocroisantteja, lehtiä, käsillä näpräilyä, hyviä sarjoja, hyvää musiikkia, ajatuksia, hiihtolenkkejä, kokkausta, siivousta, haaveita ja unelmia, nukkumista eli LOMAA! :) Nyt pääsen vielä hiukan arkimaisemista irrottautumaan kun lähetään pohjoiskarjalaan serkkujen ja tädin perheeseee. Voi kuulkaa kun meidän suku pääsee taas yhteen :DD i can't wait :)

MM♥

That looked like you


e
f
l
i
m
a
h
g

Tänään olin hangilla ulkona päivänpaisteessa ja luin lehtiä. Sit tässä vielä vähän kuvia noista adidaksen housuista jotka löysin intersportista 25€. Oon kyllä tyytyväinen noihin kun ne on supermukavat ja oon halunnu jo pitkään valkosia joissa on kuitenkin jotain väriä joten tykkään näistä! :D Sit odottelen jo niiin paljon kesää ja kesävaatteita.. oon jo katellu ja suunnitellu kaikkia ihania vaatteita ja en malta oottaa kesämallistoja!! :)

tiistai 28. helmikuuta 2012

Tiistaivälipalaa


10
11
15
17
16
18
9

Leivoin siis Amerikan suklaamuruleipiä ja tein hyvää pirtelöä. On ollu rentouttavaa viettää pitkästä aikaa yksin päivä kotona kylläkin tietysti kissojen kanssa :) Nyt jotain hyödyllistä tekemään ja illalla leffa siskon kanssa.

MM♥

maanantai 27. helmikuuta 2012

Kevättä rinnassa

image9
image
image2
image7
saying
sayingimages
Tänään oli varsinaisesti ensimmäinen lomapäivä. Aamu meni mukavasti ja päivällä käytiin kavereitten kanssa syömässä Amarillossa, namm. Auronkokin paisto jo koko päivän ja muutenkin päivä sujui mahtavasti :)

MM♥

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

in this beautiful life.



fruits
movie
photo
photo1
photo2
T-paita 14.95 GT

Vihdoin se kaivattu hiihtoloma! Perjantaina oli lähes täydellinen päivä♥ Aamulla pelattiin koululla kavereitten kanssa lautapeliä ja sen jälkeen oli se pienoinen musiikinkoe. Kokeen jälkeen mentiin Marian kanssa kahville ja taas aika ja hetket yhessä lens kuin siivillä, sain taas semmosen voimapakkauksen kiitos! :) Illalla vielä oli reenit ja sitten kotiin vihdoin pitämään iltaa elokuvan ja herkkujen kera. Nyt viikonloppu on mennyt ihan tanssiessa ja lepäillessä. Tänään juutuin myös kattomaan hääohjelmia ja mä haluisin niin joihinki häihin kesällä!! :) Mutta ei mulla sen enempää, Hyviä lomia kaikille joille se on nyt koittanut ja Mahtavaa viikkoa muillekkin :)

MM♥

torstai 23. helmikuuta 2012

Dream as if you'll live forever.



hairr2
adidass
hairr

Tänää oli ihan huippufiilis! :D Mulla oli viimene varsinainen koe, mantsa, ja se meni ihan hyvin ja oon nyt onnellinen et seki on alta pois. Huomenna mulla on enää musiikin koe, jossa tunnistetaan vaan kappaleita ja aikakausia ja tässä parhaillaanki kuuntelen klassista musiikkia.. Tänään kokeen jälkeen lähin yllättäen käymään iisalle ja alinalle. Oli ihanan piristävää taas nähä vähän paremmin ja mahakin tykkäs kun leivottiin lettuja!♥ Sitten äsken tulin reeneistä ja päivä pääsi näi loppuun asti mahtavana!:)Kevätfiiliski jatkuu kun aurinko paistaa, linnut laulaa ja lumi sulaa!:D

MM♥

maanantai 20. helmikuuta 2012

I hope that you catch me ’cause I’m already falling



puu
rusina

12
puu2
14
USA

Tänään oli ihana kotipäivä ja rentoutumispäivä lukemisten välissä! :D Enää kolme koetta ja sitten oon taas vapaa kaikesta koulusta ja stressista :) Hyviä loppuviikkoja!

MM♥

You'll be the prince and I'll be the princess. It's a love story.



wanhat
wanhat2
wanhat4
wanhat3
wanhat9
heart

Viime postauksesta taas hetki! Viimeviikko meni oikein rennosti mutta nopeesti kun koulussa oli kaikenlaista toimintaa. Abeilla oli kuunteluita, oli potkiaiset, penkkarit ja wanhat♥ Pääsin myös onneks vielä illalla hippoksellekkin jatkamaan wanhojen fiilistelyä ja jo stressaamaan omia tansseja :D Huono puoli viimeviikosta jäi kun abit lähti ja cynkkari jäi vajaaks.. Keskiviikkona oli myös jo eka koe ja tänään toine, huomenna vapaapäivä ja kohta loma. Sitten viime viikolla oli vielä kaiken lisäksi ystävänpäivä ja vaaleanpunainen päivä olikin♥ Mulla on nyt myös kamala kevätinnostus kun tänäänki paisto aurinko ja oli lämmin ja melkein kotipäivä.

Ja toivoisin postausehdotuksia ja ideoita kuvapostauksiin :)

MM♥

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

and then there was you.



Mynthon
street
KT
theOC
sparkle


Tavallista viikonloppua ja koeviikko edessä. Pikkunen tautikin on näyttäs vähän iskevän muhunkin, mutta toivottavasti vieläkin säilyisin terveenä. Tänään ja eilen tuli Nordicit telkkarista ja OC tuo aina hyvän mielen ja kyllä se kesä vaan ois kiva Mutta hyvää viikkoa kaikille ja pysykää terveinä!


MM♥