perjantai 30. maaliskuuta 2012

need summer now


summer

Mulla on niin ikävä kesää! En usko että oon ainut tällä hetkellä. Onneks tätä mieltä lämmittää ne haaveet ja unelmat tulevitsta kesistä. Huomen aamuna sitten suuntana on Helsinki. Luvassa on aamuherätys ja koululle, sitten linkissä istuskelua ja vähän vapaa aikaa ja sitten Homo-musikaaliin. Eipä mulla mitään tärkeämpää ollu, hyviä viikonloppuja kaikille! :)♥

torstai 29. maaliskuuta 2012

I just can't take how beautiful you are



DSC_0629
kouluaa
DSC_0666782
DSC_0590

DSC_0672

Nyt päivät lähtee rullailee oikeeseen suuntaan, rennosti. Tänään oli aivan ihana käydä rauhassa suikussa ja lähtee siskon kanssa pyöräilee ja sitten kouluun. Sitten ne kolme tuntia istuin koulussa, koulun jälkeen suunnattiin taas Marian kanssa keskustaan tavoitteena ruokaa ja paljon keksustelua ja sitähän me saatiin! :D On niin ihanaa kun ei olla edes tunnettu kun vasta tän kouluvuoden ajan mutta silti Mariasta on tullu niin tärkeä ja niiiin läheinen, ollaan pystytty jakamaan monenlaisia kokemuksia yhessä ja muuta♥ kiitos siulle. Näkemisen jälkeen suuntasin hymyssäsuin balettiin,ei muuten ollu mun tanssipäivä.. :D Nyt syön tuota iltapalaa ja sitten psykaa iltasaduksi :) Kauniita unia kaikille!

maanantai 26. maaliskuuta 2012

I'd never want to see you unhappy


kuva2
kuva5
kuva6
kuva1
kuva3
Meiän kissojen on ollu parasta tulla rentuutettavaks sillä näin tässä aina käy. Mutt kyllä ne meitä vielä rakastaa!♥
44

Maanantaipäivä on kohta pulkassa. Tänään mieli taas vaelteli aivan jossain kaukana yläimoissa, ei ainakaan siellä missä sen pitäis olla juuri nytkin tekemässä ruotsia, analyyttistä geometriaa, psykaa tai novellianalyysiä tai sitten jotain muuta "järkeväksi" kutsuttua. Mutta oon ihan tyytyväinen näinkin että saisin lepoa kun tänään ei oo reenejäkään. Nyt on kuitenkin oranssit kynsilakat kynsissä ja olen päättänyt että pyrin ottamaan taas mahdollisimman monesta päivästä lujan otteen paremmiksi päiviksi! :)

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

When they smashed my heart into smithereens


47
48
43
45
29
49
46

Hei hirvittävän pitkästä aikaa! Päivät vaan on menny nii hurjaa vauhtia eteenpäin että järkikään ei meinaa pysyä matkassa mukana. Viimeviikolla olin tosi paljon ajatuksissani ja mietin monenlaista. Mun päivät meni myös suurelta osin reeneihin ja kouluun ja kouluhommiin. Käväsin myös Pantsulla syömässä niiden jääkaapin tyhjäks sekä myös Iisalla vihdoin yökylässä :) Viime viikolla mun rasvapurnukatkin sai kyytiä kun mun naamaan iski joku tulehdus tai ihottuma tai joku. Mutta tänään rentouttavaa sunnuntaita kaikille ja olkaa rennosti mutta ahkeria! :)

lauantai 17. maaliskuuta 2012

It's always darkest before the dawn


33
31
41
38
Untitled-Stitched-06
42
37

Tässä vähän kuvia eiliseltä päivältä. Eilen oli taas viikon pisin koulupäivä mut meiän onneks osa meistä sai viimeset tunnit pois kun ei menty leffaan. Lähettiin siis kauppaan ostelee jo vähän eväitä iltaan ja tultiin takasin koululle. Vallattiin saunaosasto ja aloteltiin jo meiän takkailtaa pikkusella porukalla. Sitten kun porukka rupes tulee nii alotettiin leikkiminen ja syöminen! Pelattiin tosiaan kaikenlaisia pelejä osin tutoreitten vetämänä ja päädyttiin taas vähäsen olemaan piilostaki koulussa.. Jouduttiin kuitenkin eevan kanssa jo lähtee aikasemmin balsuun ja reenattiinki iltaan asti kun mentiin tunnin jälkeen vielä saliin hyppeleen ja pyörimään :) Päivän aikana tajusin taas kuinka hyvä tuuri mulla kävi koulun,luokan ja kavereitten kanssa ja sain taas nauraa poskipäät ylhäällä mut myös käydä tulevaisuutta läpi ja jutella henkeviä.Tänään oon ollu vaan ihan freshinä ja ranksanletillä baletissa ja reippaillu ulkona ja sitten vain levänny :)

torstai 15. maaliskuuta 2012

HAPPIEST GIRL!!




tumblr_l5gve25MMj1qzts9zo1_500_large
tumblr_ldpbhu90Zv1qcgu8to1_500_large

305459_10150313757088579_686003578_8137686_2140502592_n_large
joumatahfh+099_large

Spain WCup Soccer
4265188393_b2d5116704_large
kuvat we♥it

Hola!! :) Tänään oli niin täydellinen päivä ja fiilis niiin huipussaan! Aamulla heräsin omia aikoja ja pistin oikeen värikkään paidankin päälle. Reippailin raikkaassa keväässä 4 km ja lähin linkillä kouluun. Koulua ei ollu kun vaan kolme tuntia ja sekin aika meni ihan älyttömän hyvin ja hauskaa oli. Sitten heti koulun jälkeen meillä oli Espanja palaveri jossa espanjalainen José selitti meille kaikkee ja vastaili meiän kysymyksiin, tän jälkeen liukasteltiin Iisalle ruokaa tekemään ja syömään. Maha täytyttyä suunnattiin takasin kouluun musalaisten konserttiin. Kiitos älyttömästi mahtavasta konsertista ja seurasta sekä herkutkin maistui oikein hyviltä :D Ite jouduin kyllä lähtee vähän aikasemmin mut asia korvautuikin kohta.... kun astuin linkkiin rupes soittoja tulemaan ja asia koski taas espanjaa!! Saatiin tietää meiän pitkään kaipaamat hostit ja mulle sattu aivan älyttömän ihana tyttöne :) Nyt maltan vielä vähemmän nukkua nää 39 yötä :D Nyt tän ihanan ja nauruntäyteisen päivän jälkeen elämä loistaakin taas aivan eri tasolla ja huomenna heti aamulla koululle fiilistelemään kavereitten kanssa :D ja iltapäivällä luokan takkailtaa :)♥

tiistai 13. maaliskuuta 2012

You make it real


25
20
24
22
26
27
21

Tiistai iltaa taas kotona! :) Käväsin tänään palauttavalla lenkillä ja nyt oon selaillu vaan kaikkia maailman ihanimpia tanssivideoita ja ihaillu ja inspiroitunu. Yritän väsäillä teillekkin jotain pientä koostetta tässä toivottavsti lähiaikoina :) Mutta eipä tänään mitään suurempia, nyt pitäis vielä mennä kattomaan hiukan kouluhommia. Hyviä viikkoja kaikille tasapuolisesti!

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Aika valuu sormien välistä


15
17
16

Taas hetki vierähtäny ja päivät vaan valuu eteenpäin. Nykyään aika ja päivät kuluu liian nopeesti ja liikaa aikatauluja, en oo esim enää välittäny tai erottanu onko arkipäivä vai viikonloppu kun joka päivä on kuitenkin pitäny olla jonkunlaiset suunnitelmat menojen välillä. Ja kuviakaan en oo ehtiny ottaa.. Loppuviikosta kuitenkin Kata ja täti tuli käymään ja se piristi kyllä mukavasti!! Muuten päivät on mennykkin turhan tylsästi ja yksinkertaisesti sisältäen liian aikasen herätyksen, koulun, reenit, yleiset hommat ja muut viihteet onki näin jääny karkeasti vaan pois päiväjärjestyksestä. Onneks kevät tekee tuloaan niin saa tän talviväsymyksen pois alta. Ja laskettiinki tänään Iisan kanssa psykassa että meillä on enää 50 koulupäivää ennen kesälomaa ja sitä ennen lähetään matkoille mm Espanjan auringon alle!! :)♥

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Koala day

12

10

11

9

Hola! Taas yöpakkasia onneks ainakin päivällä aurinko paistaa lämpimästi. Tänää oli normikoulupäivä ja lepopäivä kotona, ruokaa, lepoa, kouluhommia ja mieleenjuolahduksia :D Huomenna taas hiukan pidempi päivä joten kohta iltapuuhille :) Hyvää viikkoa kaikille vielä!
Tossa ylempänä kuvassa näky pikku tuliaisia serkulta vaihtarivuodesta Ausseista.

MM♥

maanantai 5. maaliskuuta 2012

Smiling


3
1
5
8
7

Loppulomakin meni vielä huisin hyvin! Oltiin tosiaan serkuilla ja taas vaan sitä on niin onnellinen kuinka ihania serkkuja omistaakaan, että oli mukavaa olla taas perheillä yhessä :)♥ Viikonloppuun kuului paaaljon ruokaa, lenkkeilyä koirien kanssa, elokuvaa, lautapelejä, kissa ja koiravideoita, juttelua, pohjalais aliasta, naurua, lisää ruokaa, kuutamokävelyä, kissoja ja hymyä! :) Nyt ollaan taas turvallisesti kotona ja eka koulupäiväkin takana, onneks on tulossa helppo jakso. Nyt tulee taas kiire niin ruokaa hiukan poskeen ja reeneihin! :D

MM♥